View Gallery 6 Photos

Hello Barcelona vol.5. Azt hiszem bátran mondhatom, hogy Barcelona a kedvenc városom. Ahova ha 5 percem lenne dönteni, azonnal költöznék. Idén megint lehetőségem volt ellátogatni a Mobile World Congress-re, de az idei utazásom valamiért különlegsebb lett.
Hogy miért is?

Vannak olyan dolgok az életemben, amire csak ha rágondolok jönnek a pozitív gondolatok. Barcelona is ilyen. Amikor 2012-ben először utaztam ide az évente megrendezésre kerülő mobil világkonferenciára, nem tudtam mekkora szerelembe fogok esni.

Tudtam, hogy ez az a hely, ahova azonnal vissza fogok vágyni. És így is lett. Az idei volt az ötödik alkalom, hogy kiutaztam és még mindig rejt felfedezetlen kis kincseket a város. Imádom, hogy minden egyes ki térnek, szobornak, van egy különleges sztorija és designja.
Munkámból adóódan lehet, hogy jobban figyelek minden kis részletre, de szerintem az a legjobb érzés amikor körülnézek, és azt látom minden egyedi!

[blockquote author=”” pull=”normal”]Egyszóval Barcelona csodálatos, egy szerelem! ÖRÖK! [/blockquote]

Idén is voltam terveim, hogy a konferencia két napját követően mi az amit még szeretnék besűríteni a maradék napokba, na meg persze a kötelező romantikus helyek amiket minden utazás alkalmával újra és újra meglátogatunk. 
Az eddigi alkalmak során egyszer sem jutottunk be a Sagrada Familiaba, úgyhogy most rajtun volt sor. Azt hiszem eddig a sorbanállás riasztott el a legjobban amit mindig lehetett látni. Az a legjobb bejutási mód, ha előre elővételben megveszitek a jegyet és ezzel el lehet kerülni az órás várakozást. Arra kell figyelni, hogy időpontra tudod megvenni a belépőt, viszont csakis akkor engednek be, hiába érkezel meg idővel előtte. 
Na de ami bent vár… egyszerűen leírhatatlanul elképesztő. Nagyon sokan meséltek már, hogy milyen csoda vár bent, de igazából ennyire elképesztőre nem számítottam. Ha Barcelona-ban jártok, legyen a top3 között a listán. Sajnos nekünk csak fél öröm jutott, mert a nagy szél miatt nem engedtek fel bennünket a toronyba.
Barcelona szerintem a foodporn insta függők Mekkája. Minden utazási blogban azt mondják, hogy ki ne hagy a piacot, ha gyönyörűségeket akarsz látni. Én azt mondom, hogy ha a piacon jársz, akkor a @ramblero_bcn konyháját ki ne hagyd! Igazi piaci érzés a legfrissebb és legfinomabb tengeri finomságokkal, közben pezsgőzhetsz, borozhatsz. Imádom a hangulatát, a pezsgést ami ott körülvesz.
Egyszóval Barcelona csodálatos, egy szerelem! ÖRÖK!
No Comments Yet

Leave a Reply