A @sinspirationblog bloggerinájától érkezett hozzám egy remek kezdeményezés. A Teaszünet-díj jóvoltálból most kicsit közelebbről is megismerhettek engem és majd a választottjaimat is. Ezúton is köszönöm a meghívást, szuper ötlet!


 

A szabályok a következők:

 • Köszönd meg a jelölést annak, akitől kaptad a díjat, említsd meg és linkeld be a blogját. Másold be a szabályokat a bejegyzésedbe te is.
 • Mielőtt megválaszolnád a kérdéseket, illessz be egy idézetet, amiről azt gondolod, hogy a legjobban illik hozzád, jellemez téged.
 • Válaszold meg a 8 kérdést, amiket a téged díjazó blogger tett fel.
 • Írj újabb 8 kérdést, amiket majd a te jelöltjeid fognak megválaszolni.
 • Jelöld meg azokat a bloggereket a blogjaikkal együtt, akiket megjutalmazol a díjjal, és magyarázd meg pár szóval, miért pont rájuk esett a választásod.+1 Kívánj valami szépet az általad díjazott bloggereknek

 


Nem vagyok az a nagy idézetes csajszi, mindig a hangulatomhoz illőt próbálom például a fotóimhoz is kiválasztani. Úgyhogy inkább egy olyat választottam, ami szerintem az elmúlt évemet legjobban jellemzi:

“Little moments make big DAYS”

Az alábbi kérdéseket kaptam, úgyhogy akkor most következzenek a válaszaim. 🙂 Remélem kicsit többet megtudtok majd belőlük rólam!

Mióta írod a blogod és miért kezdtél neki?

Lassan másfél éve kezdtem neki az Insta oldalamnak. Úgy éreztem szükségem van valami olyan pluszra a mindennapjaimban, ami feltölt a napi munkám mellett. Mivel kreatív ember vagyok, kreatív szakmában dolgozom, így nem volt nehéz megtalálni a felületet. Kezdetben még nem volt kiforrott célja, inkább csak magamat ‘ teszteltem’, hogy mi az az irány ami hozzám a legközelebb áll. Rajongok minden csajos dologért, a divatért, így biztos voltam benne, hogy ezt nem tudom majd elkerülni a képeiben sem.

Melyek a legkedvesebb emlékeid a blogoddal kapcsolatban? Mire vagy a legbüszkébb?

A napokban indítottam el a blogom shop részét, amiben a saját kis gyermekemet, a MySecret Lightroom presetemet lehet megvásárolni. Nagyon sok dícséretet kaptam az elmúlt időben és rengeteg kérdést, hogy hogyan készítem a képeimet, milyen filtereket használok. Nagyon sok külföldi influencer tette közzé a saját feed filterét és arra jutottam, hogy én is nagyon szívesen látnám viszont mások képein. 🙂

Talán az a pillanat volt az eddigi legjobb, amikor megérkezett az első letöltés és megkaptam privát üzenetben a presetemmel készült új feed képét. Nagyon büszke voltam! 🙂

Van olyan dolog, amire a blogod tanított meg?

Arra, hogy merjem felvállalni magamat. Évekkel ezelőtt egy privát fotó sem készült rólam. Valahogy annyira próbáltam ezt a témát eltolni magamtól, hogy kerültem az olyan szituációkat, amikor alkalom lehetett volna rá. Amikor elindítottam az Insta csatornámat, akkor is az volt még a fejemben, hogy nem szeretném magamat mutatni, inkább csak mood jellegű képeket fogok készíteni. Aztán sokáig titkoltam még a környezetem előtt is a létezését, féltem attól, hogy milyen reakciót vált majd ki az emberekből. Hosszú folyamat kellett hozzá, hogy vállaljam magamat és ne féljek attól, hogy milyen negatív vélemények érhetnek majd.

Hogyan készíted a képeidet? Ki fotóz? Milyen programokat, alkalmazásokat használsz?

Vegyesen készítek flatlay és lifestyle fotókat az oldalamra. Kezdetben ki kellett tapasztalnom, hogy milyen lehetőségek vannak az otthonomban, hogy tudok a legideálisabb körülmények között fotózni. A legnagyobb segítségem ebben a párom, Attila, aki a legeslegjobb insta husband. 🧡
Aki végigkínlódta velem a tanulási fázist, amikor is rájöttem, hogyan tudom magamtól is elkészíteni a flatlay fotóimat. Az egyéb lifestyle képek készítésénél még azonban mindig rá számítok. Nehéz összeszokás volt, mert egy technológiai ember más szemmel látja a világot, mint én aki már a filterezett képet látja maga előtt. 😃
A programok tekintetében is volt nálam egy fejlődési szakasz. Nagyon sokáig kerestem azt a színvilágot, ami igazán kifejez engem. Kezdetben olyan appokat használtam mint Snapseed, VSCO, aztán mostanra csak Lightroom-ban szerkesztem a képeimet.

Létrehoztam egy saját Lightroom presetet, amire nagyon nagy érdeklődés van, így mostmár egy saját shop-on belül elérhető.

Ha dolgozol, akkor mit és hogyan tudod összeegyeztetni a blogolással, instázással?

Art director vagyok, jelenleg reklámügynökségnél dolgozom. Branded content videók/tartalmak gyártásával foglalkozunk és hozzám tartoznak ezeknek a vizuális megoldása. A forgatások, fotózások miatt sokszor kiszámíthatatlan a napom, így elég kevés időm jut foglalkozni a blogommal. De mivel ez tölt fel a legjobban, így próbálok minél több időt szakítani rá.

Meséld el hogyan telik egy átlagos hétköznapod!

Na a korán kelést, azt nem nekem találták ki! 😃 Bármeddig fent tudok maradni és ez gyakran rányomja a bélyegét az ébredéseimre. A kötelező reggeli kávé után irány a munka. Elég eseménydús napjaim szoktak lenni, így változó, hogy vagy az irodában vagyok, vagy esetleg egy külsős helyszínen forgatok vagy fotózok. Ha el tudok szabadulni időben, akkor a blogomra készítek képeket otthon, vagy éppen külsős helyszínen. Esténként nagyon szeretem a teraszos borozásokat, filmnézős estéket. Azt hiszem mondhatom, hogy sorozatfüggő vagyok! 🙂

Hogyan viszonyulsz a blogger eseményekhez (sajtótájékoztatókhoz)? Ha van, akkor mesélj egy-egy nagyon jó vagy rossz élményt!

Nagyon új vagyok még ebben a közegben, így kevés eseményen vettem eddig még részt. Viszont ezeken nagyon sok kedves bloggert megismertem, akikkel tartom is a kapcsolatot.

Mit tanácsolnál annak, aki most vág bele a blogba?

Én azt javasolnám annak aki most vágna bele, hogy csinálja őszintén. Ne várjon azonnal Hollywood-i csillagot, vagy millió dolláros makeup szerzősést. Ez egy hosszú tanulási folyamat, de megéri. Soha nem vettem egyetlen követőt vagy like-ot sem! Soha! Úgy gondolom, hogy saját magam becsapása lenne és nem amiatt kezdtem el az egészet csinálni. Ezért vagyok nagyon büszke az insta oldalamra, mert az összes követő és like-oló a lassan 1,5 éves munkám gyümölcse. Nagyon boldog vagyok, ha inspirálok vele embereket vagy akár csak szebbé teszem a képeimmel a napjukat.

 

És akkor most szeretnék három egyéniséget bemutatni, akinek a stílusát nagyon szeretem és szerintem kiemelkedően egyedi tartalmakat készítenek.

Deák Edina Karina @deakedinakarina

Edina egy világutazó bombázó, aki gyönyörű lifestyle, fashion képeivel elvarázsol mindenkit. Vele is az Instagram-nak köszönhetően ismerkedtem meg és a mai napig tartjuk a kapcsolatot, ha kell segítünk egymásnak.
Nagyon szeretem a stílusát, azt hogy minden képéből sugárzik a jókedv. Itt jegyezném meg, hogy ‘Edina, azonnal kezdj el vlogolni!’ 🙂

Badics Beatrix @mommyandmore.hu

Sajnos még nem ismerjük egymást személyesen, de Trixi stílusa nagyon közel áll hozzám. Imádom a profilját és azt ahogyan a képeiből átjön, hogy hogyan tud egy Nő egyszerre Anya, Nő és blogger lenni. Csoda a profilja, kövessétek őt mindenképpen!

Szabó-Kóré Anita @anitaszk

Anitával régóta követjük egymást az Instagramon, de még mi sem találkoztunk személyesen. Nagyon sokat gondolkodtam, hogy milyen személyiségeket nevezzek meg a választottjaim között, úgy gondolom Anitát nem hagyhattam volna ki! 🙂

Gyönyörű, irigylésre méltó a stílusa és sugárzik belőle a boldogság. Igazi NŐ!

Ismerjétek meg őt is egy kicsit közelebbről és kövessétek!

Az én kérdéseim pedig hozzátok a következőek:

 1. Mi volt az a pillanat, amikor megszületett benned a gondolat, hogy belekezdesz a blogolásba / insta blogodba?
 2. Kik inspirálnak téged és miért? Mondj 3-3 magyar és külföldi kedvencet!
 3. Mire vagy a legbüszkébb a blogoddal kapcsolatban?
 4. Gondolkodsz-e a videózásban?
 5. Milyen céggel dolgoznál együtt szívesen ha választhatnál?
 6. Mit gondolsz, mi lesz az influencerekkel 5 év múlva?
 7. Ha egy napra lehetnél egy blogger helyében, ki lenne az?
 8. Mit tanácsolsz azoknak, akik most kezdenének bele?

Köszönöm ha elolvastátok és remélem rólam is egy kicsit többet megtudtatok.

Figyeljétek a lányok válaszait, már nagyon kíváncsi vagyok!

No Newer Articles
No Comments Yet

Leave a Reply